The Distinguished gentelman's ride Genk

21meiHeel de dagThe Distinguished gentelman's ride GenkKlassieke & vintage stijlmotorfietsen verenigen voor de gezondheid van mannen

Details evenement

Op zondag 23 mei 2023 doen tienduizenden keurige heren in honderden steden over de hele wereld hun stropdas aan, werken ze hun snorren bij, persen ze hun tweedkleding, tutten ook de dames zich op in hun mooiste garderobe en toeren ze op hun klassieke en vintage motoren. Dit doen ze om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor de gezondheid van mannen, en in het bijzonder voor onderzoek naar prostaatkanker en programma’s rondom zelfmoordpreventie.

Natuurlijk zijn alle motoren welkom. In Genk vertrekken we op Thop-park en zorgen wij van Ducati Zolder voor de security en de wegkapiteins. Steunen kan individueel of via Team Ducati Zolder. Link zal weldra beschikbaar zijn.

De Distinguished Gentleman’s Ride is gestart door Mark Hawwa, en vond voor het eerst plaats in Sydney, Australië. De inspiratiebron was een foto van Don Draper uit Mad Men, die in zijn mooiste pak op een klassieke motor zat. Mark besloot dat een thema-rit een goede manier zou zijn om de vaak negatieve stereotypes van mannen op motoren te ontkrachten, en tegelijkertijd niche-groepen binnen de motorwereld samen te brengen. 

Join Team Ducati zolder

Meer

Tijd

Heel de dag (Zondag)(GMT+02:00)

Dit zal sluiten in 20 seconden