Motorkeuring

Per 1 januari 2023 zal de motorkeuring in voeg treden bij verkoop van een gebruikte motor door professionele en particuliere verkopers. Ook kan er gevraagd worden uw motorfiets aan te bieden voor herkeuring na herstelling van een ongeval.

Dit zal ongetwijfeld de kwaliteit en veiligheid van motoren op de 2de handsmarkt ten goede komen wat voor u als klant alleen maar een voordeel is en ook door ons word toegejuicht.
Het is nog niet volledig duidelijk hoe dit alles gaat verlopen maar wij zijn voorbereid. In Wallonië is men klaar. Hier vindt u een link naar een infosite van de Vlaamse overheid die bevoegd is in deze materie en wiens huiswerk duidelijk nog niet voltooid is. 

Over de kwaliteit van de door ons aangeboden motoren hoefde u zich al geen zorgen te maken. Bij aanschaf van een gebruikte motor krijgt u van ons een officieel document waarop vermeld staat wanneer het laatste onderhoud door ons werd uitgevoerd, welke werken er toen aan de motor werden gedaan, evenals een raming van planning en budget voor de toekomstige servicebeurten. 
Natuurlijk zijn zij ook steeds vergezeld van de minimale garantie van 12 maanden. Voordeel van nog dit jaar te kopen en in te schrijven is dat u en wij gespaard blijven van kosten en timing van een procedure die nog niet nog niet op punt staat.